15/6/10

El projecte Final: "Prevenció en l'ús dels Petards"

Ja que s'acosta una de les festes preferides dels catalans, Sant Joan, hem decidit dur a terme una activitat amb el programa "Clic 3.0" fent referència a la importància de fer un ús responsable i correcte dels petards. Per poder visualitzar correctament el projecte, hem hagut de convertir el paquet d'activitats de Clic 3.0 a JClic.

L'activitat que proposem va dirigida a alumnes de cicle superior de primària i primer cicle de la ESO, entre 10 i 14 anys. I el que volem aconseguir es que, mitjançant l'execució d'activitats lúdiques i educatives amb l'ordinador, els menors es conciencien de el grau de perillositat dels petards si no son utilitzats d'una forma correcta i adequada.

Per tant el que buscarem treballar és el grau de perillositat dels explosius, les zones habilitades i correctes per a fer-ne un bon ús, com s'ha d'actuar davant una situació d'emergència, quines tècniques i instruments s'utilitzen per a fer explotar un petard tenint en compte les seves característiques i apropar al menor a la festa de Sant Joan així com a la seva terminologia i costums.
Per tal de poder realitzar l'activitat, podeu entrar en l'enllaç que trobareu a sota de la imatge de Jclic:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada